Nopeat toimitukset - alle 24h, myös viikonloppuisin
Ilmainen kuljetus yli 79e tilauksille
AAA-luokitettu luotettava suomalainen kauppias
Heti varastosta 3463 eri tuotetta
Maksa nyt tai myöhemmin. Myös osamaksulla.
Bonuksia kaikista ostoksista

toimitusehdot

Näitä toimitusehtoja sovelletaan nettikaupastamme tehtäviin tilauksiin. Mikäli tilaat nettikaupastamme tuotteen, hyväksyt samalla tässä ennetut kaupan ehdot.

§ 1 Myyjä on Hesnova Oy, Malminrinne 2-4, 00100 Helsinki, y-tunnus: 1536580-3

§ 2 Tilaukset tehdään verkkokaupassamme, ja maksetaan myyjän tarjoamien maksutapavaihtoehtojen mukaisesti. Tilaus ja kauppasopimus katsotaan syntyneeksi, kun asiakas on suorittanut kauppasumman kokonaisuudessaan myyjälle.

§ 3 Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun myyjälle. Paytrail Oyj:llä on Suomen Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitoksen toimilupa.

§ 4 Ostajalla on tilauksissa 14 vuorokauden peruutusoikeus, joka lasketaan tilauksen toimituspäivämäärästä. Asiakas voi palauttaa ostamansa tuotteet peruutusoikeuden puitteissa noudattamalla Hesnovan Oy:n antamia peruutusohjeita. Myyjä pidättää peruutuksista 25 (kahdenkymmenenviiden) euroa käsittelykuluina. Peruutusoikeus ei kuitenkaan koske:
- pakkauksestaan avattuja kuvatallenteita, kuten DVD- tai Blu Ray-levyjä,
- voiteita, nesteitä tai muita sinetöinyinä toimitettavia tuotteita, joiden sineitöinti on avattu, tai
- alusasuja

§ 5 Kaikille tuotteille myönnetään Suomen kuluttajasuojalain mukainen takuu. Asiakas on velvollinen reklamoimaan tuotevirheestä viimeistään 30 päivän kuluttua kaupan tekemisestä, tai 14 vuorokauden kuluttua siitä, kun hän on saanut toimituksen. Mikäli ostettujen tuotteiden laadussa on virheitä, myyjä toimittaa asiakkaalle vaihtotuotteen veloituksetta saatuaan asianmukaisen palautuksen.

§ 6 Pidätämme oikeuden muuttaa asiakkaan valitsemaa toimitustapaa lähetykselle, mikäli se on tarpeellista toimituksen painon tai koon vuoksi.