Nopeat toimitukset - alle 24h, myös viikonloppuisin
Ilmainen kuljetus yli 79e tilauksille
AAA-luokitettu luotettava suomalainen kauppias
Heti varastosta 3461 eri tuotetta
Maksa nyt tai myöhemmin. Myös osamaksulla.
Bonuksia kaikista ostoksista

Palautukset

Jos tuote on viallinen, voit aina palauttaa sen meille maksutta. Toimitamme viallisten tuotteen tilalle korvaavan ehyen tuotteen, tai mikäli se ei ole mahdollista, palautamme sinulle kauppasumman tilisiirtona.

Jos taas haluat peruuttaa kaupan, pidätämme palauksesta toimitusehtojemme mukaisesti 25 euroa ja palautamme sinulle loppukauppasumman tilisiirtona. Huomaa, että peruutusoikeus on rajoitettu 14 päivään toimituksesta, eikä se koske kaikkia tuotteitamme, kuten
- pakkauksestaan avattuja kuvatallenteita, kuten DVD- tai Blu Ray-levyjä,
- voiteita, nesteitä tai muita sinetöinyinä toimitettavia tuotteita, joiden sineitöinti on avattu, tai
- alusasuja
Peruutustapauksissa ole aina ensin yhteydessä myyntiimme, s-posti: myynti@keltainenruusu.fi, puh: 09-685 55270.

Palautukset hoidetaan aina lähetykselle valitsemasi toimitustavan mukaisesti:

Matkahuollon toimittama lähetys

Jos tilauksesi oli Matkahuollon kautta, voit palauttaa lähetyksen samaan Matkahuollon pisteeseen, josta noudit tilauksen. Ennen palauttamista, ole kuitenkin meihin yhteydessä.

Palauttaminen Postin pakettiautomaatista

Jos sait tilauksesi Postin pakettiautomaattiin, voit palauttaa sen mistä tahansa pakettiautomaatista samalla lokerokoodilla, jolla sen noudit. Kirjoita paketin päälle omat yhteystietosi (nimi ja puhelin). Palautusosoitetta et tarvitse. Vie lähetys pakettiautomaattiin ja noudata ohjeita.

Jos lokerokoodi ei ole sinulla enää tallella, voit palauttaa lähetyksen postin kautta.

Palauttaminen postista

Voit palauttaa Postin toimittamat lähetykset postin palvelupisteen kautta. Jos pakkauksessa on alkuperäinen osoitekortti, posti tekee korttiin tarvittavat muutokset ja lähetys palautetaan muutetulla kortilla. Voit myös mennä postiin ilman korttia ja Postin henkilökunta tulostaa palautuskortin lähetykseen puolestasi. Joissain posteissa voit täyttää palautuskortin itse. Kiinnitä lähetyksen päälle meiltä saamasi Asiakaspalautus-osoitekortti tai kirjoita lähetyksen päälle Postin palautustunnuksemme 632194

Vie lähetys postiin ja kerro, että kyseessä on Hesnova Oy:n asiakaspalautus.

Näitä suosittelemme