Nopeat toimitukset - alle 24h, myös viikonloppuisin
Ilmainen kuljetus yli 79e tilauksille
AAA-luokitettu luotettava suomalainen kauppias
Heti varastosta 3463 eri tuotetta
Maksa nyt tai myöhemmin. Myös osamaksulla.
Bonuksia kaikista ostoksista

kanta-asiakasohjelmamme

Lyhyesti

Voit liittyä milloin tahansa kanta-asiakkaaksemme, joko ostostesi yhteydessä, tai rekisteröitymällä sivustollamme. Liittyäksesi tarvitset vain toimivan sähköpostiosoitteen, jolla voit tunnistautua sivustollamme.

Tarjoamme erikoisalennuksia valikoiduista tuotteista vain kanta-asiakkaillemme. Lisäksi jokaisesta kanta-asiakkaana tekemästäsi ostoksesta lisäämme bonus-tilillesi bonusta 5,00 % tilauksesta maksamastasi loppusummasta. Sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin huolehtia, että teet ostoksesi kirjautuneena kanta-asiakkaana.

Ansaitsemasi bonukset alentavat seuraavien ostostesi hintoja. Mikäli sinulla on bonus-tililläsi kertyneitä euroja, kun teet ostosta, alennamme ostoksesi loppusummaa bonus-tilisi saldolla, aina 40 %:iin asti ostoksesi loppusummasta.

Esim. Olet tekemässä 200 euron ostosta. Sinulla on bonus-tilillä kertyneitä bonuksia 100 euroa, jolla saat alennusta bonuksiasi vastaavan määrän aina 40 %:iin eli 80 euroon saakka. Käytetyt 80 euroa bonuksia vähennetään bonus-tililtäsi. Kun maksat alennuksesta jäljelle jäävän 120 euroa, tienaat siitä heti takaisin 5,00 %, eli 6,00 euroa lisätään bonus-tilillesi.

Bonukset ovat henkilökohtaisia. Bonuksia ei voi muuttaa rahaksi, eikä niitä voi siirtää muille henkilöille.

Säännöt

Mikäli liityt kanta-asiakkaaksemme, hyväksyt, sekä omalta osaltasi sitoudut tässä annettuihin kanta-asiakasohjelmamme sääntöihin.

1 § Liittyminen on sallittua kaikille täysi-ikäisille suomalaisille. Tilin omistajaksi katsotaan se henkilö, joka hallitsee tilille rekisteröityä sähköpostiosoitetta, ellei Keltaisella Ruusulla ole perusteltua syytä epäillä tilin hallinnan joutuneen asiattomalle taholle.

2 § Liittyminen on maksutonta, eikä Keltainen Ruusu veloita jäsenyydestä erillistä jäsenmaksua.

3 § Keltainen Ruusu ei luovuta kanta-asiakkaiden henkilötietoja tai ostostietoja ulkopuolisille tahoille, ellei luovutus perustu henkilön itsensä pyyntöön, viranomaisten pyyntöön tai Suomen lakiin. Keltaisen Ruusun tietojärjestelmät on suojattu tietoteknisin tavoin asianmukaisesti asiattomalta pääsyltä.

4 § Kaikki asiakkaasta kanta-asiakasohjelmaan tallennetut tiedot ovat tilin omistajan tarkasteltavissa kirjautumalla kanta-asiakastilille omalla sähköpostilla ja salasanalla. Mikäli asiakas havaitsee tiedoissaan virheitä, hän voi korjata tietonsa itse, tai pyytää korjausta Keltaiselta Ruusulta.

5 § Keltainen Ruusu analysoi kanta-asiakasohjelmaansa kerättyä tietoa koneellisesti siten, ettei asiakkaiden henkilökohtaisia yksilöiviä tietoja hyödynnettä. Keltainen Ruusu ei yhdistä kanta-asiakasohjelmalla kerättyä tietoa mihinkään muuhun tietorekisteriin henkilökohtaisilla yksilöivillä tiedoilla.

6 § Keltainen Ruusu voi analysoida ja hyödyntää kanta-asiakasohjelmaan kerättyä ostoshistoriaa ja henkilön yksilöiviä tietoja tehdäkseen kohdistaakseen erilaisia markkinoinointitoimenpiteitä asiaakkalle itselleen, kuten tuotesuosituksia tai tuotepromootioita. Kohdistetut markkinointitoimenpiteet on kuitenkin rajoitettu tapahtuvaksi ainoastaan keltainenruusu.fi-web-sivustolla, sekä sähköpostin lähetyksen erikseen sallineille asiakkaille sähköpostitse.

7 § Kaikki kanta-asiakkuuteen liittyvät edut ja hyödyt ovat asiakkaan käytössä lähtökohtaisesti ainoastaan Keltaisen Ruusun verkkopalvelussa keltainenruusu.fi. Kanta-asiakastiliin liittyviä etuja, hyötyjä ja/tai bonus-tilille kertyneitä oikeutuksia alennuksiin ei voi siirtää toisille kanta-asiakastileille, eikä niitä voi käyttää Keltaisen Ruusun myymälässä tehtävissä ostoksissa.

8 § Keltainen Ruusu myöntää kanta-asiakkaillensa erityisiä alennuksia, joista käytetään nimeä "bonus", tai "kanta-asiakasbonus". Mikäli kanta-asiakas tekee Keltaisen Ruusun verkkokaupasta kirjautuneena kanta-asiakastilillensä, hänen kanta-asiakastilillensä kirjataan bonus-summa, jonka suuruus on 5,00 % ostoksesta maksamastaan loppusummasta. Mikäli kanta-asiakkaalla on ostoshetkellä bonus-tilillään aikaisemmin kirjattuja bonuksia, Keltainen Ruusu myöntää ostokseen erityisen bonus-alennuksen, jonka suuruus vastaa bonus-tilin saldoa, siltä osin kuin se ei ylitä 40,0 % ostoksen loppusummasta. Mikäli bonus-tilin saldo ylittää 40,0 % ostoksen loppusummasta, ylijäävä bonus-tilin saldo jätetään bonus-tilille käytettäväksi myöhempiin ostoksiin. Keltainen Ruusu kohdistaa bonus-tililtä myönnetyt ostokset itse parhaaksi katsomallaan tavalla ostoksen sisältämiin tuotteisiin.

9 § Kanta-asiakas voi milloin tahansa lopettaa kanta-asiakkuutensa irtisanomalla itsensä kirjautumalla sähköpostillaan ja salasanallaan kanta-asiakastilillensä. Mahdollisia käyttämättä jääneitä etuja ja alennuksia ei hyvitetä.

10 § Keltaisella Ruusulla on oikeus päättää mikä tahansa kanta-asiakkuus omalla yksipuolisella päätöksellään, mikäli a) Keltaisella Ruusulla on perusteltu epäilys kanta-asiakkuuden käyttämisestä asiattomiin tarkoituksiin, tai b) kanta-asiakastili on ollut käyttämättömänä ilman tapahtumia vähintään 6 kuukautta, tai c) Keltainen Ruusu antaa ilmoituksen kanta-asiakasohjelman lopettamisesta kokonaisuudessaan 6 kuukautta ennen lopettamista. Mahdollisia käyttämättä jääneitä etuja ja alennuksia ei hyvitetä. Mikäli Keltainen Ruusu käyttää tässä mainittua oikeuttaan kanta-asiakkuuden lopettamiseen, Keltainen Ruusu pyrkii, mutta ei ole pakotettu ilmoittamaan kanta-asiakasta tapahtuneesta.